Σκέψεις στην ΚΑΕ για να βγει μόνη της στην… αγορά για το νέο τηλεοπτικό

από Σταμάτης Μουρελής

Στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ ένα από τα θέματα που απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν. Ειδικά μετά την αποκάλυψη για την… μυστική συνάντηση του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, οι «κίτρινοι» άρχισαν να έχουν τις επιφυλάξεις τους όσον αφορά την προσπάθεια κεντρικής διαχείρισης από τον ΕΣΑΚΕ, μιας και ο ίδιος ο πρόεδρος της Λίγκας ήταν παρών σε αυτή την συνάντηση των «τριών» της Αθήνας. Κάτι που δείχνει πως κάποιοι λειτουργούν με… δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Έτσι στον ΑΡΗ σκέφτονται να βγουν μόνοι τους στην… αγορά προκειμένου να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, χωρίς να περιμένουν φυσικά τον ΕΣΑΚΕ και τις υπόλοιπες ομάδες. Κι αυτό γιατί οι «κίτρινοι» θεωρούν πως μπορούν να βρουν μία καλύτερη συμφωνία μόνοι τους, με «όπλο» το brand name της ομάδας, την δυναμική αλλά και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, από το να πάνε με τις υπόλοιπους ομάδες της Basket League και να πάρουν ένα συγκεκριμένο ποσό.

Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν επαφές στο συγκεκριμένο ζήτημα από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, ώστε να διαπιστώσουν τις διαθέσεις της αγοράς και των καναλιών.

Προτεινόμενα Άρθρα