Σοκ στον Πανιώνιο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα 31χρονος αθλητής

από AllAboutARIS

Ο Ντόνοβαν Μάρσαλ-Τζόνσον, παίκτης που μόλις πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος που είχε στην πατρίδα του.

Ο 31χρονος Αμερικανός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Αμύντα, μετρώντας 18 πόντους κατά μέσο όρο στην Elite League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τον έκανε δικό της, όμως αυτός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του και τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Την τραγική είδηση του θανάτου του παίκτη μετέφερε ο ατζέντης του, Ζώης Χρήστου, με ένα τρομερά συγκινητικό μήνυμα: «Ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος μας. Όχι απλά ένας παίκτης που έκανε τη δουλειά του, αλλά ένας μεγάλος μαχητής και πραγματικά νικητής!! Ήσουν ένας από εμάς, μέρος του ελληνικού λαού. Όλοι μας σε αγαπήσαμε!!Η οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι άνθρωποί σου, όπου κι αν ζούσες και έπαιζες μιλούν για τον μεγάλο Ντόνοβαν. Για μένα προσωπικά, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για σένα!! Περίμενα να σε δω να παίζεις ξανά εδώ, όπως με ρώτησες, εδώ στην Ελλάδα… Όμως, ο Θεός αποφάσισε να δει να παίζεις στον ουρανό…!! Θα μας λείψει το χαμόγελό σου φίλε….Θα είσαι πάντα μέρος της ζωής μου!».

Προτεινόμενα Άρθρα