Στα «σκαριά» δια ζώσης συζήτηση ΑΡΗ-Καστρίτη

από Γιώργος Γκάτος

Ένας μήνας έχει περάσει από το τέλος της κανονικής διάρκειας της Basket League για τον ΑΡΗ, μετά τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τον Ολυμπιακό.

Έκτοτε, πάρα πολλά είναι τα ανοιχτά ζητήματα για τους “Κιτρινόμαυρους”, με μεγαλύτερο εξ αυτών το θέμα του προπονητή.

Τόσο η πλευρά του ΑΡΗ, όσο και ο ίδιος ο Γιάννης Καστρίτης, επιθυμούν οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν, αλλά έχουν τεθεί κάποια πράγματα στο τραπέζι, για τα οποία δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη.

Ένα εξ αυτών, η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη, με τον ΑΡΗ και τον Γιάννη Καστρίτη να επιθυμούν τη παρουσία των “Κιτρινόμαυρων” στο Basketball Champions League.

Μπορεί αυτό το θέμα να μην έχει λυθεί, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα, εκτός απροόπτου, θα επιχειρηθεί δια ζώσης συνάντηση του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη με τον Γιάννη Καστρίτη, προκειμένου να δουν οι δύο πλευρές το σημείο στο οποίο βρίσκονται. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρχε καθημερινή τακτική επικοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εξαρτάται το 100% της συμφωνίας ΑΡΗ-Καστρίτη από το θέμα της Ευρώπης, αλλά εφόσον επιτευχθεί έξοδος στην Ευρώπη, η παραμονή του θα είναι πάρα πολύ πιθανή.

Φωτογραφία: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X