Στην λίστα του ΑΡΗ ο Τζέιμς Μπανκς για το «πεντάρι»

από AllAboutARIS

Ο Τζέιμς Μπανκς φέρεται να είναι στην λίστα του Γιάννη Καστρίτη για την θέση του σέντερ ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για έναν 26χρονο Αμερικανό (2.08) ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην G-League με τους Μέιν Σέλτικς όπου είχε 5.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.6 μπλοκ, νούμερα τα οποία δεν είναι εντυπωσιακά, σε 42 αγώνες και με 19.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπανκς έπαιξε την περίοδο 2020-21 στην Χάποελ Μπερ Σέβα, ομάδα στην οποία αγωνίζονταν πέρυσι και ο Μπάνκστον, από την οποία είχε έρθει ως δανεικός στον ΑΡΗ>
Στο Ισραήλ είχε 5.1 πόντους, 4.8 ρμπάουντ και 1.8 μπλκ σε 20.5 λεπτά συμμετοχής. Ακολούθησε η G-League, αρχικά οι Μπέρμιγχαμ Σκουάντρον όπου είχε 5.6 πόντους, 5.2 ριμπάουντ 1.4 ασίστ, 1.3 μπλοκ.
Τα επόμενα δύο χρόνια έπαιξε στους Τέξας Λέτζενς όπου την δεύτερη χρονιά του είχε 7.1 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ, 2.3 μπλοκ.
Ήταν ένα μεγάλο πρότζεκτ στο Τζόρτζια Τεκ στο οποίο φοίτησε για δύο χρόνια ενώ ξεκίνησε στους Τέξας Λόνγκχορνς στο NCAA.
Προφανώς και ο Γιάννης Καστρίτης συγκέντρωσε πληροφορίες και από την παρουσία του Μπανκς στο Ισραήλ, όπου διατηρεί καλές σχέσης με την Χάποελ Μπερ Σεβά, όπως φάνηκε πέρυσι και στην περίπτωση Μπάνκστον.

Προτεινόμενα Άρθρα