Στην Πάτρα για καλύτερο πλασάρισμα!

από Γιώργος Γκάτος

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Basket League φτάνει στο τέλος της, με το παιχνίδι του ΑΡΗ (14/5 – 20:00) στην Πάτρα να ρίχνει την αυλαία.

Οι “Κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στα πλέι οφ μετά από πέντε χρόνια και κόντρα στον Απόλλωνα (AllAboutARIS Live, ΕΡΤ3) έχουν την ευκαιρία για καλύτερο πλασάρισμα στον τελικό βαθμολογικό πίνακα.

Μετά τα αποτελέσματα των περασμένων αγωνιστικών, αν ο ΑΡΗΣ κερδίσει θα πάρει την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ήττας, θα γνωρίζει νωρίτερα σε ποια θέση θα τερματίσει, αφού ο ΕΣΑΚΕ δεν φρόντισε να κάνει αποδεκτό το αίτημα των “Κιτρινόμαυρων” για αλλαγή ώρας.

Ο ΑΡΗΣ κατεβαίνει στη Πάτρα με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Τζέιμς Κέλι, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα προφυλάχθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη. Σύμφωνα με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Ακόμα, την αποστολή ακολούθησε και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί όμως γιατί συνεχίζει την θεραπεία του.

Η αποστολή του ΑΡΗ για την Πάτρα:

Τζούστον, Κάουαν JR, Καμάρας, Σχίζας, Σιδηροηλίας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Ουίλιαμς, Κέλι, Κώττας.

Από την άλλη, ο Απόλλων εξασφάλισε την παραμονή του στη Basket League και αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν.

Ώρα έναρξης: 20:00

Γήπεδο: Κ.Γ. Απόλλωνα Πατρών

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Διαιτητές: Κορομηλάς-Τσολάκος-Ζιώγας

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X