Στη Ρουμανία για να κοιτάξει στα μάτια την Κλουζ!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Ρουμανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει Κλουζ για την πρώτη ευρωπαϊκή υποχρέωση του 2024 (19:00 – Novibet AllAboutARIS TV Live Streaming, AllAboutARIS.gr Live, Novasports 4HD).

Οι «Κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι αν φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Ρουμανία, μπορούν να τελειώσουν την πρόκριση με νίκες στο σπίτι τους. Όπως και να ‘χει, εφόσον ο ΑΡΗΣ Midea φύγει από την Ρουμανία με διπλό, βάζει παρακαταθήκη για να συνεχίσει στο Eurocup και στη νοκ-άουτ φάση.

Στη Θεσσαλονίκη για διαφορετικούς λόγους, προκειμένου να συνεχίσουν τις θεραπείες τους, έμειναν οι Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος και Ανδρέας Καλόγηρος. Αντίθετα, στο Κλουζ ταξίδεψε κανονικά ο Κρις Μπάνκστον, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί πριν το τζάμπολ, μετά το διάστρεμμα που έπαθε το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Η Κλουζ (9-4) δείχνει συνέπεια σε όλη τη φετινή σεζόν, έχοντας χάσει μόνο από Μπουργκ (μέσα, έξω) και Γκραν Κανάρια, που βρίσκονται από πάνω της. Το μοναδικό «εκτός προγράμματος» αποτέλεσμα, είναι η ήττα στη Τουρκία από την Τουρκ Τέλεκομ.

Λίγο έλειψε να γνωρίσει την ήττα στο Nick Galis Hall στον πρώτο γύρο, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα (59-61), με τον ΑΡΗ Midea να αστοχεί σε layup, επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Ώρα έναρξης: 19:00

Διαιτητές: Josip Radojkovic (Κροατία), Maxime Boubert (Γαλλία), Steve Bittner (Γερμανία)

Προτεινόμενα Άρθρα