Στους τελικούς της Ανατολής οι Χιτ, παρά το «41άρι» του Μπράνσον (vid)

Ο Τζέιλεν Μπράνσον πέτυχε 41 πόντους, παλεύοντας με τους Νικς για την ισοφάριση, αλλά οι Χιτ με ηγέτη τον Τζίμι Μπάτλερ κατάφεραν να επικρατήσουν 96-92 και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς της ανατολικήες περιφέρειας στο NBA. Πλέον το Μαϊάμι περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικς-Σίξερς.

Ο Μπάτλερ σκόραρε 24 πόντους, ο Μπαμ Αντεμπάγιο πρόσθεσε 23 και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη απέναντι στη Νεοϋορκέζους, οι οποίοι είχαν σε εκπληκτικό βράδυ τον Τζέιλεν Μπράουν με 41 πόντους με 14/22 σουτ.

Ο Μαξ Στρους είχε 14 πόντους και ο Κάιλ Λόουρι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 πόντους και 9 ασίστ για τους Χιτ, οι οποίοι βρίσκονται πλέον για 10η φορά στους τελικούς της Ανατολής και τρίτη τα τελευταία 4 χρόνια.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-31, 51-50, 74-71, 96-92

Ματσάρα… μια κατηγορία στη Νίκαια!
Προηγούμενο άρθρο Ματσάρα… μια κατηγορία στη Νίκαια!
Επόμενο άρθρο Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (vid)
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News