Στο επίκεντρο το «3άρι», η απόφαση Καστρίτη και τα χρήματα που απαιτούνται

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει τονίσει πως θα αποκτηθεί ένας ξένος στην θέση «3» αλλά αυτό δεν θα γίνει κάτω από πίεση, επειδή απλά πρέπει να καλυφθεί η θέση.
Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει διαπιστώσει πως η ομάδα στα πρώτα παιχνίδια έχει ένα… πρόβλημα στο μακρινό σουτ ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει προβληματική όσον αφορά την περιφερειακή λειτουργία στην επίθεση.
Οπότε είναι λογικό να επιστρέφει στο επίκεντρο η απόκτηση του «3αριού» αφού ο Έλληνας τεχνικός θέλει για εκείνη τη θέση ένα παίκτη με καλό σουτ, κοντά στο 40% αλλά και με αμυντική φιλοσοφία. Στοιχεία τα οποία δύσκολα να βρεις σε έναν παίκτη και μάλιστα στις οικονομικές δυνατότητες του ΑΡΗ.
Ο Γιάννης Καστρίτης έχει στρέψει την προσοχή του σε μία συγκεκριμένη επιλογή, ένας παίκτης που διαθέτει σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής του ΑΡΗ.
Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να αποφασίσει για την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου και η διοίκηση να μπορέσει να εγκρίνει και το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, μιας και το συμβόλαιο του θα είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της σημερινής κατάστασης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X