Ακόμη τρία σημαντικά ονόματα του ΝΒΑ θα βρεθούν στο ρόστερ των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό μοιάζει να είναι… καθ’ οδόν.
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς καλείται να διαχειριστεί μία Dream Team, αφού οι 11 από τους 12 παίκτες του ρόστερ έχουν βρεθεί και το σύνολο που έχει δημιουργηθεί προκαλεί ίλιγγο.
Οι πιο πρόσφατοι που ετοιμάζουν βαλίτσες για το training camp της «αστερόεσσας» στο Λας Βέγκας είναι οι Κέβιν Λοβ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς) και Κρις Πολ (Φοίνιξ Σανς).
Θυμίζουμε ότι διαθέσιμοι για την Ολυμπιάδα είναι και οι Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Νταμιάν Λίλαρντ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντρέιμοντ Γκριν, Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντέβιν Μπούκερ.