Συμφωνία του ΑΡΗ Midea με τον Τζος Ρόμπερτς

από AllAboutARIS

Ενίσχυση στη ρακέτα για τον ΑΡΗ Midea, ο οποίος έφθασε σε συμφωνία με τον Αμερικανό, πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Τζος Ρόμπερτς (2.05, 25χρ.). Πρόκειται για έναν παίκτη που θα ενισχύσει την «φροντ λάιν» και λογικά θα έχει τον ρόλο του… έβδομου ξένου στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια που άρεσε στον Γιάννη Καστρίτη είναι οι δυνατότητες που έχει για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε αρκετούς τομείς.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είναι καλός αμυντικός, ειδικά… πάνω από την μπασκέτα, ενώ επιθετικά «τελειώνει» τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Το αδύνατο σημείο του είναι οι βολές όπου όπου το ποσοστό του είναι λίγο πάνω από το 55%.
Ξεκίνησε από το Κολέγιο Σεντ Τζον όπου την τελευταία του σεζόν είχε 5.2 πόντους, 6 ριμπάουντ σε 19.7 λεπτά συμμετοχής. Στην συνέχεια πήρε στο Κολέγιο του Μανχάταν όπου με τους Τζάσπερς είχε 12.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 1.2 μπλοκ σε 18.8 λεπτά συμμετοχής στην τελευταία χρονιά του.
Στην συνέχεια βρήκε συμβόλαιο στην Αυστραλία και στους Καίρνς Τάιπανς όπου αγωνίστηκε σε 22 αγώνες και σε 10.3 λεπτά συμμετοχής είχε 4.3 πόντους και 3 ριμπάουντ. Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στους Χοκάις Μπέι Χοκς στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας όπου είχε 13 πόντους, 13.2 ριμπάουντ, 1.7 κοψίματα σε 20 αγώνες και σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε το «πράσινο φως» ώστε να υπάρχει συμφωνία με τον Ρόμπερτς προκειμένου να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να μπει στην προετοιμασία.

Προτεινόμενα Άρθρα