Συνεχίζει… ακάθεκτη η Αρμάνι, εύκολα την Ζαλγκίρις

από Haris Mol

Γιατί θεωρείται η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκας (μαζί με τη Ρεάλ) επιβεβαίωσε η Αρμάνι. Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα προσπέρασε το χαμηλό εμπόδιο της Ζαλγκίρις (75-68) και πανηγύρισε την έκτη νίκη της στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Με τον Ντάνιελς να ηγείται στο σκοράρισμα (ολοκληρώνοντας το ματς με 12 πόντους) και τον Χάινς να προσφέρει παντού (6 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), οι γηπεδούχοι συνάντησαν δυσκολίες μόνο για ένα δεκάλεπτο.

Αρκούσε λοιπόν να πατήσουν γκάζι στο δεύτερο (χάρη και στον γνώριμα επιδραστικό Σέρχι) για να εξασφαλίσουν μια διαφορά εννέα πόντων (39-20) που επί της ουσίας έκρινε υπέρ τους το ματς.

Διότι οι Λιθουανοί το πάλευαν μεν, αλλά δεν διέθεταν το βάθος που χρειαζόταν για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του ματς. Πέρα από τους Λεκαβίτσιους-Μπλάζεβιτς (που πέτυχαν 13 πόντους έκαστος) και τον Κάβανο που επίσης το πάλευε (με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ) δεν είχαν ν’ αντιπαρατάξουν κάτι άλλο στον ποιοτικό αντίπαλό τους.

Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν ήταν να κρατήσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα τη διαφορά και να γνωρίσουν μια τιμητική ήττα, που τους κρατά χωρίς διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα και ταυτόχρονα επέτρεψε στην Αρμάνι να εδραιωθεί στην τρίτη θέση (με ρεκόρ  14-6).

Έραψε «κοστουμάκι» και στη Ζαλγκίρις η Αρμάνι

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X