Συνεχίζεται η… κόντρα ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ για την παράταση των «4», τι ειπώθηκε για το τηλεοπτικό

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε το δ.σ. του ΕΣΑΚΕ όπου τα βασικά θέματα ήταν η παράταση για τους φακέλους των τεσσάρων ομάδων (ΑΡΗ, ΑΕΚ, Απόλλων Πατρών, Λάρισα) αλλά και το τηλεοπτικό της νέας σεζόν. Στο πρώτο θέμα όπως αναφέρθηκε ο φάκελος του ΑΡΗ είναι έτοιμος, με τους «κίτρινους» να έχουν ολοκληρώσει τους διακανονισμούς, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει για την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Πατρών. Αντίθετα καμία ενημέρωση δεν υπήρξε για τον φάκελο της Λάρισας.

Στο δ.σ. έγινε παρέμβαση από τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ ο οποίος ρώτησε αν ο ΕΣΑΚΕ επιμένει στην παράταση όσον αφορά τους φακέλους των τεσσάρων ομάδων, μέχρι το τέλος του μήνα. Η Λίγκα απάντησε πως ναι και η Ομοσπονδία εξέφρασε και πάλι την αντίθεση της στην διαδικασία. Μάλιστα ο πρόεδρος κ. Λιόλιος αποφάσισε να συγκροτήσει έκτακτο δ.σ. στην ΕΟΚ για αύριο Σάββατο.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο για την νέα χρονιά, οι περισσότερες ομάδες επιθυμούν παραμονή στην ΕΡΤ αλλά με περισσότερα χρήματα σε σχέση με πέρυσι. Συζητήθηκε λοιπόν να γίνουν συζητήσεις με την κρατική τηλεόραση για ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να δείχνουν μεν πως συμφωνούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά λόγω της πρόσφατης «μυστικής» τους συνάντησης με την ΕΡΤ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν τελικά προχωρήσουν μόνοι τους όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι ή παραμένουν ως το τέλος με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του έδειξε να συμφωνεί σε αυτό το ενδεχόμενο, ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά σίγουρα πρέπει να διευκρινιστεί με ποια κριτήρια θα δοθούν τα χρήματα. Αν δηλαδή θα μετρήσει η θέση στην βαθμολογία, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που θα σημαίνει σημαντική αύξηση για τον ΑΡΗ σε σχέση με την περσινή του θέση σε συνδυασμό με την εμπορικότητα του και το brand name ή αν τελικά θα υπάρξει κάποια άλλη… πρόταση από τους «μικρούς» για ένα ενιαίο ποσό για όλες τις ομάδες πλην Παναθηναικού και Ολυμπιακού οι οποίοι σαφέστατα και θέλουν το μεγαλύτερο κομμάτι της… πίτας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X