Συνεχίζεται η προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Η τελευταία εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του, αφού δεν έχουν καταφέρει να προπονηθούν όλοι μαζί.

Χθες το απόγευμα, υπήρξαν οι ευχάριστες ειδήσεις με τις επιστροφές των JD Νότε και Ίσμαελ Σανόγκο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Εκτός παραμένουν οι Σταύρος Σχίζας και Τσέβεζ Γκούντγουιν. O πρώτος έχει υποστεί διάσειση από χτύπημα στη προπόνηση τη περασμένη εβδομάδα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος ακολουθεί θεραπεία για ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των δύο τελευταίων, αφού υπάρχει και η λογική της προφύλαξης σε ένα δίμηνο ιδαίτερα απαιτητικών αγώνων.

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές (vid)
Προηγούμενο άρθρο Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές (vid)
Επόμενο άρθρο Diez: “Ο Έντουιν Ροντρίγκεζ δε θα συνεχίσει στον ΑΡΗ – Επιστρέφει στην Ολίμπια”
Diez: “Ο Έντουιν Ροντρίγκεζ δε θα συνεχίσει στον ΑΡΗ – Επιστρέφει στην Ολίμπια”

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News