Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea και Σχολές ΟΜΗΡΟΣ

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοίνωσε ακόμα μία ανανέωση συνεργασίας σε χορηγικό επίπεδο, με τις Σχολές ΟΜΗΡΟΣ, για την φετινή σεζόν. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης της ομάδας μας. Η συνεργασία εστιάζει στην υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών δράσεων, πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διαγωνισμών και εκδηλώσεων, με σκοπό την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των σπουδαστών και του κόσμου του αθλητισμού.

Ο στόχος αυτής της δυναμικής συνεργασίας είναι η ενίσχυση των εναλλακτικών μεθόδων μάθησης και η αναβάθμιση της πρακτικής εκπαίδευσης των σπουδαστών στους τομείς των Μέσων Ενημέρωσης & Αθλητισμού, με έμφαση στην ειδικότητα του Προπονητή Αθλημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, θα διοργανώνονται από κοινού ημερίδες, σεμινάρια και διαλέξεις, προσφέροντας στους σπουδαστές και αποφοίτους των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και διεύρυνσης των γνώσεών τους.

Φιλοσοφία των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελεί η προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων, στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ποσοστό άνω του 90% οι απόφοιτοι της σχολής εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, εταιρείας δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς, που πραγματοποιήθηκε.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea στηρίζει αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας στους αποφοίτους των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέσω συνεργασίας με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας. Οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας και να επιλεγούν για θέσεις πρακτικής άσκησης ή μόνιμης εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Με αυτή τη συνεργασία, οι ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην υποστήριξη της νέας γενιάς και στην προώθηση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

Ο Αθλητισμός ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. Εσύ, θα ακολουθήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες:

Web: www.omiros.gr

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45 | 2311 256610

Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410 549360

Αθήνα: Ακαδημίας 54 – Βερανζέρου 3 – Χαριλάου Τρικούπη 4 | 210 3806166

Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122 | Πλατεία Κοραή | 210 4190854»

Προτεινόμενα Άρθρα