Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Χρηστίδης – Στα “ραντάρ” του ΑΡΗ

από Γιώργος Γκάτος

Η συνεργασία του Βασίλη Χρηστίδη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τις δύο πλευρές να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Χρηστίδη. Ευχαριστούμε το Βασίλη για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η εξέλιξη αυτή προσθέτει ακόμα έναν παίκτη στα ραντάρ του ΑΡΗ. Ο 24χρονος αθλητής έχει έτσι κι αλλιώς έντονο παρελθόν με τα “Κιτρινόμαυρα” και αποδεσμεύτηκε σε μια περίοδο όπου οι “Κιτρινόμαυροι” αναζητούν ενίσχυση στους ψηλούς.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, οι “Κιτρινόμαυροι” εξετάζουν τη πολύ δύσκολη περίπτωση του Ταιρέλ Νέλσον, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθούν για περαιτέρω ενίσχυση και βάθος στη θέση των ψηλών με Έλληνα παίκτη.

Ο Ισμαέλ Σανόγκο αναμένεται να μείνει 1,5 μήνα έξω, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες μέρες λόγω ενοχλήσεων.

Κάπως έτσι η περίπτωση του Βασίλη Χρηστίδη αναμένεται να εξεταστεί από τον ΑΡΗ και τον Γιάννη Καστρίτη εντός των επόμενων ημερών και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για τον Έλληνα σέντερ.

Προτεινόμενα Άρθρα