Τα δύο πρόσωπα του Λόκετ

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έρικ Λόκετ κέρδισε την θέση του στην ομάδα μετά από δεκαήμερο δοκιμής το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε στη Θεσσαλονίκη με περγαμηνές «μαχητή», δηλαδή έναν παίκτη που θα ήθελε κάθε ομάδα στον τομέα της άμυνας της.

Όμως, στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς δεν βρήκε τον ρόλο του, οι επιδόσεις του ήταν πολύ χαμηλές και ο Γιάννης Καστρίτης ήταν έτοιμος να βάλει μπροστά το plan b.

Παρά το γεγονός πως ήταν κοντά στο να πάρει την βαλίτσα στο χέρι, στα τελευταία δύο παιχνίδια δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, που δίνει ενέργεια στον ΑΡΗ.

Χθες μάλιστα ολοκλήρωσε και το πρώτο του double-double (11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε κόντρα στον Προμηθέα, σχεδόν ό,τι είχε κάνει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές (7 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ).

Παρά τα σενάρια αντικατάστασης του, ο Έρικ Λόκετ βρήκε το κίνητρο και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, δίνοντας έτσι πολύτιμες βοήθειες ώστε να φτάσει ο ΑΡΗΣ στην 2η φετινή του νίκη.

Ανεξαρτήτως του αν θα παραμείνει, ο Λόκετ τα έδωσε όλα για την ομάδα και δέχθηκε στο τέλος το χειροκρότημα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα