Τα… χώνει στον Γκριν ο πατέρας του Πουλ: «Με απέφευγε όλη τη σεζόν, να συναντηθούμε όποτε θέλει» (vid)

από AllAboutARIS

Έχει περάσει πλέον σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ντρέιμοντ Γκριν έγινε γι’ ακόμη μία φορά viral για λάθος λόγους, όταν και έριξε μπουνιά στον συμπαίκτη του στους Γουόριορς Τζόρνταν Πουλ.
To συμβάν αυτό έβαλε από νωρίς προβλήματα στη σεζόν των πρωταθλητών τότε Γουόριορς, τα οποία εν τέλει φάνηκαν και μέσα στη χρονιά. Παρόλα αυτά, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γκριν δεν έδειξε καθόλου μετανιωμένος, καθώς προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την επιλογή του να χτυπήσει τον Πουλ.
Ο πατέρας του τελευταίου δεν άφησε την όλη κατάσταση ασχολίαστη, και έκανε ένα επιθετικό tweet κατά του 32χρονου φόργουορντ, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του και προσκαλώντας τον σε μία… μεταξύ τους συνάντηση: «Λέω ότι αυτά είναι μ@λ@κιες. Ο Τζόρνταν ήταν φίλος του και μετά με απέφευγε όλη την περασμένη σεζόν. Είναι τόσο μαλθακός όσο μία κ@ριολ@ και δεν απολογήθηκε ούτε σε εμένα, ούτε στη σύζυγό μου. Είναι τόσο… λίγος και μπορούμε να συναντηθούμε όποια στιγμή θέλει».
Θυμίζουμε πως ο Τζόρνταν Πουλ δεν αγωνίζεται πλέον στους Γουόριορς, αφού παραχωρήθηκε στους Γουίζαρντς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής που έφερε τον Κρις Πολ στο Γκόλντεν Στέιτ.

Προτεινόμενα Άρθρα