Τα double-double και οι αριθμοί των Λόκετ, Πουλιανίτη και Τζούστον

από AllAboutARIS

Ο Έρικ Λόκετ έκανε με διαφορά την καλύτερη από τις 21 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League, σημειώνοντας τέσσερα ατομικά ρεκόρ έχοντας 16 πόντους, 11 ριμπάουντ, τρία εύστοχα τρίποντα και 23 ranking.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του…:

Ο Αμερικανός έφτασε για δεύτερη φορά σε double-double μετά από εκείνο της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (11π, 10ρ.). Αυτό ήταν το 13ο double-double για τον φετινό ΑΡΗ που έχει την πρωτιά της λίστας, μπροστά από τους Ηρακλή, Προμηθέα και Ολυμπιακό που έχουν από οχτώ.

* Με την 68η εμφάνιση του με τη φανέλα του ΑΡΗ, ο Στέλιος Πουλιανίτης μπήκε στην πρώτη 30άδα της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Προσπέρασε χθες τους Θόδωρο Ζάρα, Βασίλη Ξανθόπουλο και Διαμαντή Σλαφτσάκη που είχαν από 67.

* Μπορεί να σταμάτησε το σερί των double-double, όμως ο Σακούρ Τζούστον με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 64ος συνολικά και ο 33ος ξένος στην ιστορία του Άρη που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό. Ο Αμερικανός είχε έξι ριμπάουντ και έγινε ο 55ος στην ιστορία του ΑΡΗ με 150+.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X