Τελική ευθεία για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα

από AllAboutARIS

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση ενός πλήρους φακέλου για τη συμμετοχή της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα είναι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, γίνεται προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για το άνοιγμα και την κατάθεση της δεύτερης εγγυητικής που αποφάσισαν οι ΚΑΕ και ο ΕΣΑΚΕ. Σε μία απόφαση χωρίς καμία λογική, αφού βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, με τα γήπεδα κλειστά και χωρίς αγώνες εδώ και καιρό για τις περισσότερες ομάδες, οι ΚΑΕ πρέπει να καταθέσουν και δεύτερη εγγυητική ύψους 80.000 ευρώ, πλην της υπάρχουσας των 60.000…

Η ΚΑΕ έχε διευθετήσει τα υπόλοιπα θέματα που είναι απαραίτητα για την αδειοδότηση της ομάδας και θέλει να ανοίξει την έξτρα εγγυητική των 80.000 ευρώ το συντομότερο δυνατό. Η προθεσμία λήγει την προσεχή Τρίτη 15 Ιουνίου, όμως είναι πολύ πιθανό να δοθεί μία έστω και άτυπη παράταση. Αφενός επειδή οι ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 πιθανότατα θα πάρουν διορία έως τις 15/7, αφετέρου διότι αρκετές ΚΑΕ δεν έχουν ακόμα πλήρεις φακέλους.

Στον ΑΡΗ θέλουν να είναι έτοιμοι εντός προθεσμιών και η προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η εγγυητική κορυφώνεται, ώστε η ομάδα να επικεντρωθεί στην άρση των ban και το ξεκίνημα του αγωνιστικού σχεδιασμού, με το θέμα προπονητή ως πρώτη προτεραιότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X