Τζόρνταν για εμβολιασμούς: «Πιστεύω στην επιστήμη» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μάικλ Τζόρνταν πήρε θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί στο ΝΒΑ με τους εμβολιασμούς.

Mέχρι στιγμής στο ΝΒΑ είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστούν όλοι oι εμπλοκόμενοι εκτός των παικτών. Φυσικά σε περιοχές όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και η Νέα Υόρκη δεν γίνεται να παίξεις εντός έδρας ματς, αν δεν είσαι πλήρως εμβολιασμένος, κάτι που αποτελεί πρόβλημα και για τον Κάιρι Ίρβινγκ που αναγκάζει τους Νετς να κάνουν meeting για να αποφασίσουν για το μέλλον του.

Για το θέμα των εμβολιασμών μίλησε ο Καρίμ Αμντουλ-Τζαμπάρ που ζήτησε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους παίκτες, ενώ τόνισε πως το ΝΒΑ πρέπει να απομακρύνει τους ανεμβολίαστους. Την αποψη του για το θέμα εξέφρασε ο o GOAT, θρύλος των Μπουλς και ιδιοκτήτης των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν που έδειξε την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη.

«Δεν ανησυχώ για το πρωτόκολλο κορονοϊού στο ΝΒΑ. Νομίζω πως όλοι μιλούν πλέον για τους εμβολιασμούς. Πίστευω πολύ στην επιστήμη και είμαι υπέρ αυτής. Ελπίζω όλοι να συμμορφωθούν με τους κανόνες της λίγκας. Αν όλοι ακολουθήσουν τους κανόνες, όλα θα είναι μια χαρά», ήταν τα λόγια του MJ στο NBC Today.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X