Τι ισχύει με Σανόγκο και Μήτρου-Λονγκ: Η προσέγγιση και η αναμονή

από Γιώργος Γκάτος

Δύο ονόματα από την εξάδα των ξένων έχουν απασχολήσει έντονα τον ΑΡΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα και εντάθηκαν μετά το τέλος της σεζόν.

Ο λόγος για τους Ίσμαελ Σανόγκο και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, με τους οποίους έχουν γίνει προσεγγίσεις, αλλά οι περιπτώσεις τους είναι διαφορετικές και σε καμία περίπτωση “εύκολες”.

Η περίπτωση του Ιβοριανού φόργουορντ είναι εμφανώς πιο προχωρημένη, με τα οικονομικά δεδομένα στο τραπέζι και τον ίδιο να παραμένει στη Θεσσαλονίκη όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνοντας επιπλέον θεραπείες και ατομικές προπονήσεις εκγύμνασης.

Από την άλλη, ο Ελληνοκαναδός γκαρντ που περιμένει να πάρει στα χέρια του ανά πάσα στιγμή το Ελληνικό διαβατήριο. Και μπορεί ο ΑΡΗΣ να τον έχει προσεγγίσει, όμως στη περίπτωση που πάρει άμεσα το διαβατήριο του, θα δει το κασέ του να ανεβαίνει σημαντικά.

Ο λόγος είναι ότι πέρα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες ομάδες υψηλού επιπέδου, έχουν να διαλέξουν μέσα από μια συγκεκριμένη δεξαμενή Ελλήνων παικτών και ο 26χρονος θα είναι μια εξ αυτών (ήδη υπάρχει ενδιαφέρον γι’αυτόν). Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός του, Ναζ Μήτρου-Λονγκ περιμένει το διαβατήριο προκειμένου να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση, μιλάμε για προσεγγίσεις και τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι ο προπονητής τη νέα σεζόν και το αν η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Αμφότεροι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, συζητώντας και αναμένοντας να έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία (προπονητής, διαβεβαιώσεις για Ευρώπη) ώστε να πάρουν τη τελική τους απόφαση, χωρίς να υπάρχει κάποιο deadline ή δέσμευση.

Φωτογραφία: Megapress

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X