Τι φέρνει ο Χάρελ στον ΑΡΗ

από Γιώργος Γκάτος

Ο 27χρονος Ρόνι Χάρελ JR ήρθε σε συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και θα ντυθεί στα “Κιτρινόμαυρα”.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν κάνει “γκελ” αλλά μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Ο 27χρονος small forward (2-3αρι) αγωνίζεται στα “φτερά” της επίθεσης, δεν επιδιώκει να κρατάει πολύ τη μπάλα στα χέρια του και του αρέσει να σουτάρει τρίποντα. Ήταν πάρα πολλές οι φορές τη περσινή σεζόν, που ολοκλήρωνε ένα παιχνίδι με περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα παρά δίποντα.

Είναι μια κίνηση ουσίας και ειδικά για την Ευρώπη, οπου ο ΑΡΗΣ θα αγωνίζεται με επτά ξένους. Τα τελευταία χρόνια παρέχει ένα πακέτο 10+ πόντων, 5+ ριμπάουντ, 1,5+ ασίστ και 1+ κλεψίματας, με μακριά χέρια και ένταση στο παιχνίδι του.

Προέρχεται από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, στο οποίο έχει θητεύσει ο Γιάννης Καστρίτης αλλά και ανθρώπους από εκείνη την αγορά που συμβουλεύεται.

Είναι μια κίνηση που θα βοηθήσει τον ΑΡΗ εφόσον προσφέρει με συνέπεια το μακρινό σουτ του, για το οποίο πολλές φορές δε θα διστάσει και θα το εκτελέσει εφόσον νιώσει καλά.

Έχοντας γεμάτες χρονιές σε Ισραήλ και Β’ Ισπανίας τη τελευταία τριετία, αλλά και με εμπειρίες από Ευρώπη στο FEC, έρχεται να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ, τόσο με την αγάπη του για το μακρινό σουτ, όσο και με το κορμί και την αμυντική του ικανότητα.

Φωτογραφία: FEC

Προτεινόμενα Άρθρα