Τολιόπουλος: «Ένιωσα… ζεστός, όλοι στην ίδια σελίδα για να πετύχουμε νίκες» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ Midea στην μεγάλη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ με τον Έλληνα άσο να τονίζει αρχικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλαμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μία μεγάλη νίκη στο Eurocup και ειδικά μπροστά στον κόσμο μας που ήταν πάλι απίστευτος. Τα δώσαμε όλα, ειδικά η άμυνα μας ήταν εξαιρετική, κρατήσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα κάτω από τους 70 πόντους.

Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει» ενώ πρόσθεσε σε ερώτηση για τις απουσίες: «Όσες απουσίες και να έχουμε, όλοι στην ομάδα έχουμε πει πως θα ήμαστε… ένα, όλοι δίπλα ο ένας στον άλλο. Ακόμα και τα παιδιά που δεν παίζουν, βοηθάνε πάρα πολύ. Είναι μία τεράστια νίκη που μετράει για την ψυχολογία μας αρχικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε μεγάλες νίκες, το Eurocup είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα που βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Κάθε νίκη μετράει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την απόδοση του είπε: «Έχω δουλέψει αρκετά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Θέλω να είμαι σταθερός και να βοηθάω την ομάδα και όλοι στην ίδια σελίδα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της«.

Για το αν ένιωσε λίγο… Στεφ Κάρι με τα συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα είπε: «Όχι, είναι ιεροσυλία να πω ότι ένιωσα έτσι. Είχα ρυθμό, έβαλα το πρώτο λέι απ, μετά το πρώτο τρίποντο, ένιωσα ζεστός και έβαλα και τα δύο επόμενα».

Προτεινόμενα Άρθρα