Τολιόπουλος: “Δώσαμε και την ψυχή μας, κάτι καλό χτίζεται…”

από AllAboutARIS

Η παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε στη φάση των προημιτελικών κόντρα στην Γερμανία, με τον Βασίλη Τολιόπουλο o οποίος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Εθνικής στο Ολυμπιακό Τουρνουά μετά τον Αντετοκούνμπο, να κάνει τον απολογισμό του:

“Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, όλοι μας πήγαμε για πρώτη φορά, το περιμέναμε πώς και πώς και ξέρουμε πόσο είχαμε δουλέψει για να φτάσουμε εκεί. Ελπίζω να το απόλαυσε όλη η χώρα μαζί μας. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, δεν ήμασταν στο Παρίσι με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, αλλά παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Κάναμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι, δείξαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα παιχνίδια δώσαμε και την ψυχή μας και ήμασταν κοντά. Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον, το σημαντικό είναι πως υπάρχει και πάλι αυτή η επαφή του κόσμου με την Εθνική, έχουν αγαπήσει την ομάδα. Όλοι θέλαμε να περάσουμε στην τετράδα και ήμασταν στενοχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες για να κερδίσουμε τη Γερμανία αλλά επιστρέφουμε γεμάτοι και ξέρουμε πως έχουμε δώσει το 100%”.

Προτεινόμενα Άρθρα