Τουρκ Τέλεκομ: Δικός της ο Μπράντον Μπράουν

Ο Μπράντον Μπράουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκιά και πιο συγκεκριμένα για λογαριασμό της Τουρκ Τέλεκομ που συμμετέχει στο EuroCup και είναι αντίπαλη του ΑΡΗ.

Ο 34χρονος Αμερικάνος γκαρντ έχει περάσει και από την Ελλάδα για σύντομο χρονικό διάστημα, το 2022 ως παίκτης του Περιστερίου. Η παραμονή του όμως δεν ήταν μακρά στην ομάδα των δυτικών προαστίων καθώς μετά από δύο περίπου μήνες ο ίδιος αποχώρησε εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος.

Ο Μπράουν έχει περάσει και από την Κύπρο, με τη φανέλα της Ομόνοιας το 2015 ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ως μέλος της Παλένθια.

Πέλλα: Ψάλτης ο άνδρας που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Προηγούμενο άρθρο Πέλλα: Ψάλτης ο άνδρας που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Επόμενο άρθρο Ατζέντης Οσιμέν: «Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε απίστευτες προσφορές»
Ατζέντης Οσιμέν: «Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε απίστευτες προσφορές»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News