Το αβαντάζ των δύο νικών

από Γιώργος Γκάτος

Είναι δεδομένο ότι για τον ΑΡΗ, το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Oι “Κιτρινόμαυροι” έκαναν το 2-2 σε ένα ξεκίνημα με τέσσερα ντέρμπι, κάτι το οποίο έφερε χαμόγελα στην ομάδα.

Πια, τόσο ο Γιάννης Καστρίτης, όσο και οι παίκτες του, έχουν αφήσει πίσω αυτό το κομμάτι και βλέπουν το… δεύτερο κομμάτι του πρώτου γύρου. Εκεί όπου ο ΑΡΗΣ αρχίζει με την φιλοξενία του Απόλλωνα Πάτρας, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11 – 15:45).

Οι “Κιτρινόμαυροι” θα μπουν για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι, ως φαβορί στα χαρτιά. Και αυτό που γνωρίζουν άπαντες είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι… εντός προγράμματος.

Και κάπου εδώ ξεκινάει το αβαντάζ, αφού ο ΑΡΗΣ μπαίνει σε ένα κομμάτι του προγράμματος με δύο νίκες που ελάχιστοι μπορούν να πετύχουν. Απέναντι στον Παναθηναϊκό και διπλό στην έδρα της ΑΕΚ. Κάπως έτσι, oι “Κιτρινόμαυροι” δεν πρέπει να… πετάξουν αυτές τις νίκες, με κάποια ήττα κόντρα σε βατό αντίπαλο, πόσο μάλλον στην έδρα τους.

Εξάλλου, ο πρώτος γύρος είναι σημαντικός για τον ΑΡΗ, τόσο για την οικονομία του πρωταθλήματος, όσο και για το Κύπελλο, αφού οι συμμετέχοντες στο Final-8 θα είναι οι πρώτοι 7 του Α’ γύρου.

Προτεινόμενα Άρθρα