Το… απουσιολόγιο, το ρόστερ και η τελική ευθεία

από Γιώργος Γκάτος

Χθες ίσως ήταν η πιο ανακουφιστική μέρα για τον Γιάννη Καστρίτη, καθώς όλοι εκτός από τον Νέιτ Λαζέφσκι που αναμένεται να επιστρέφει στη δράση στα μέσα του Οκτώβρη, ήταν διαθέσιμοι για προπόνηση.

Ο Γιώργος Γκιουζέλης άφησε πίσω του ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι, όπως και ο Τζέιμς Μπανκς του οποίου η μαγνητική στον ώμο βγήκε καθαρή.

Εκτός από το φιλικό της Πέμπτης με την Καρδίτσα που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε, η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί και το απόγευμα της Δευτέρας σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να πάρουν χρόνο παίκτες όπως ο Χοτζ και ο Γούντμπερι που έχασαν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και από τα λεγόμενα του Γιάννη Καστρίτη στη Media Day, ότι το ρόστερ -με τα τωρινά δεδομένα- έχει κλείσει. Το κενό του Νέιτ Λαζέφκσι θα καλυφθεί εσωτερικά από τον Μαντζούκα, τον Γκιουζέλη και τον Ρόμπερτς.

Ο Ντόνοβαν Κλέι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και ο ρόλος του είναι βοηθητικός στις προπονήσεις, εκεί όπου οι “Κιτρινόμαυροι” αντιμετώπισαν λειψανδρία, εξαιτίας των τραυματισμών. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την απουσία του από την χθεσινή Media Day. Με αυτά τα δεδομένα, δύσκολα θα υπογράψει συμβόλαιο έστω και ενός μήνα.

Η ουσία είναι πως άπαντες θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το χρονικό διάστημα που είναι όλοι μαζί ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη πρεμιέρα σε Ευρώπη και Ελλάδα, κόντρα σε Βενέτσια και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Προτεινόμενα Άρθρα