Το βάρος σε ποιοτική προσθήκη στο «5»

από Γιώργος Γκάτος

Η περιφέρεια των «Κιτρινόμαυρων» έκλεισε οριστικά μετά την απόκτηση του Ντι Μόι Χοτζ. Ο ΑΡΗΣ Midea πλαισίωσε τους Βασίλη Τολιόπουλο, Λευτέρη Μποχωρίδη και Γιώργο Φίλλιο με τέσσερις «ξένους» παίκτες και δημιούργησε ένα ισχυρό σύνολο.

Πλέον στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται πέντε ξένοι αθλητές και ο Γιάννης Καστρίτης κινείται για την συμπλήρωση του παζλ. Απομένουν άλλες δύο επιλογές παικτών. Αυτή του βασικού πενταριού και αυτή ουσιαστικά του αναπληρωματικού του.

Όπως είναι γνωστό, το να βρεις σέντερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, για να ταιριάζει στα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού, είναι εξ αρχής… δύσκολη υπόθεση. Ο ΑΡΗΣ Midea έχει προσεγγίσει περιπτώσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και με υψηλό κασέ. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό, με τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται σε μόνιμες επαφές με υποψήφιους στόχους.

Οι στόχοι έχουν βρεθεί εδώ και εβδομάδες και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο παίκτης που θα πει το «ναι», την ίδια ώρα που στην αγορά υπάρχουν περιορισμένες επιλογές σε αυτές τις θέσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα