Το «δίλημμα» για Λαζέφσκι και ο Γκιουζέλης

από Γιώργος Γκάτος

Με προορισμό την Ρόδο πετάει σήμερα ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, αφού και το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό είναι σημαντικό.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει να πάρει μερικές αποφάσεις, όπως το αν για παράδειγμα θα δηλωθεί στην επτάδα ξένων τώρα ο Νέιτ Λαζέφσκι, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Είναι προφανές όμως ότι αυτή τη στιγμή ο παίκτης θα έχει αρκετά μειωμένο χρόνο συμμετοχής, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης ότι ο παίκτης θα είναι εντελώς έτοιμος σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Κάπου εδώ όμως αρχίζει ο προβληματισμός για τον Γιάννη Καστρίτη, αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη θέση «4», εν αναμονή των εξελίξεων για τον Γιώργο Γκιουζέλη.

Μετά τη διπλή μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Γιώργος Γκιουζέλης γλίτωσε τα χειρότερα που ήταν χειρουργείο και απουσία δύο μηνών.

Όμως, οι άνθρωποι του ΑΡΗ Midea περιμένουν τις τελικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου για το μέγεθος του προβλήματος, ενώ παρέμενε άγνωστο ως και χθες το βράδυ το αν θα ταξιδέψει στη Ρόδο ή αν θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Είναι αρκετά πιθανό τα αποτελέσματα της μαγνητικής να επηρεάσουν το θέμα με τη προσθήκη του Λαζέφσκι στην επτάδα ξένων, αλλά για να χρησιμοποιηθεί ο Αμερικανός θα πρέπει να παρθεί απόφαση από τον Γιάννη Καστρίτη για τον ποιον θα «κόψει». Υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να δηλωθούν επτά παίκτες, αλλά μόνο έξι έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα