Το δεκαήμερο της “συναρμολόγησης”

από Γιώργος Γκάτος

Η διακοπή βρίσκει τον ΑΡΗ με ευχάριστο κλίμα και δύο νέους παίκτες, οι οποίοι ήρθαν για να καλύψουν το κενό του Τζος Χάγκινς.

Ο λόγος για τους Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Ρισόντ Πακ, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα και από χθες πάτησαν στο παρκέ του “Nick Galis Hall” μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο τραυματισμός του έμπειρου γκαρντ του ΑΡΗ είναι κάτι που θα επηρεάσει τους “Κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι έχουν όμως στη διάθεση τους 10 ημέρες προκειμένου να ενσωματώσουν τους δύο νέους Αμερικανούς για το παιχνίδι με το Περιστέρι (19/11 – 15:45).

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες καθώς θα πρέπει να σηκώσει το βάρος της δημιουργίας και της οργάνωσης της ομάδας.

Από την άλλη, ο Ρισόντ Πακ θα έρθει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η προσαρμογή ενός νέου παίκτη σε ένα νέο περιβάλλον, αποτελεί ερωτηματικό. Κάτι που στην περίπτωση του Ελληνοκαναδού γκαρντ δεν είναι αντικείμενο ανησυχίας, αφού έχει ήδη δύο θητείες στη Basket League.

Προτεινόμενα Άρθρα