Το παζλ της περιφέρειας

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea συμπληρώνει ένα-ένα τα κενά του ρόστερ του και μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη και την απόκτηση του Μάικ Μάιλς, είναι μόλις έναν γκαρντ μακριά από το να ολοκληρώσει την περιφέρεια του.

Ο Γιάννης Καστρίτης δημιούργησε μια περιφερειακή γραμμή με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά με κοινό τη δίψα για διάκριση, καθώς πρόκειται για παίκτες με χαμηλό μ.ο. ηλικίας για μπασκετικά δεδομένα.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που είναι… μια ζωή στον ΑΡΗ Midea, είναι οι δύο πιο έμπειροι γκαρντ.

Ο Ντε Τζούλιους στη δεύτερη χρονιά του στην Ευρώπη θέλει να διατηρήσει τα θετικά στοιχεία που έδειξε σε Λαύριο και Γκέτινγκεν, ενώ οι Μάιλς και Νόλεϊ έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Οι δύο τελευταίοι θεωρούνται ποιοτικές επιλογές στην αρχή της καριέρας τους, όπου με σωστή καθοδήγηση έχουν όλη τη πρώτη ύλη να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Τέλος, υπάρχει και ο Γιώργος Φίλλιος που με την σειρά του θέλει να… δείξει πράγματα, καθώς τη περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε νοκ-άουτ στο Β’ μισό της σεζόν, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου.

Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση σούτινγκ γκαρντ προκειμένου να πλαισιώσει με… επιπλέον πυρομαχικά την γραμμή της περιφέρειας της, σε μια σεζόν που όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και ελπίζουν να δικαιώσουν τον προπονητή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα