Το υψηλόβαθμο στέλεχος της MIDEA, Arry Liu, στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS
Η MIDEA και ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ είναι ο χρυσός σπόνσορας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία είχε την τιμή να φιλοξενήσει σήμερα (13/12) ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της παγκοσμίου φήμης εταιρείας.

Ο λόγος για τον Arry Liu, ο οποίος είναι Director of Southeast Europe Region της MIDEA. Το στέλεχος του χρυσού χορηγού του ΑΡΗ ήρθε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθεί το γήπεδο, τα γραφεία και το Μουσείο της ΚΑΕ.

Τον κ. Liu υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του δ.σ., Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ, Κανέλλης Παρταλίδης. Τα στελέχη του ΑΡΗ τού μίλησαν για τη λαμπρή ιστορία της ομάδας, αλλά και για την καλή φετινή πορεία της, ενώ ο κ. Παρταλίδης, τον ξενάγησε στο Μουσείο, από το οποίο ο κ. Liu έμεινε εντυπωσιασμένος.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ξεκίνημα και τη μέχρι τώρα πορεία της συνεργασίας τους. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο Ηλίας Καστρινός, εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Τουρνικιώτη.

Ο κ. Παπαγεωργίου παρέδωσε στον Arry Liu μία φανέλα με το νούμερο 12, την οποία φορούσε ο ίδιος όταν μεγαλουργούσε στα γήπεδα μπάσκετ και η οποία έφερε το όνομα του στελέχους της MIDEA. Επίσης, του έδωσε άλλες δύο φανέλες για τους στενούς συνεργάτες του στην εταιρεία, αλλά και βιβλία με την ιστορία του ΑΡΗ.

midea liu3

midea liu4

midea liu2

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα