Το instacar, χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea για την επόμενη αγωνιστική σεζόν

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ προχώρησε στην επισημοποίηση της συνεργασία της με την εταιρεία instacar.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία instacar για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Το instacar, η πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία με υπηρεσίες ευέλικτου leasing και πώλησης οχημάτων, θα είναι ένας από τους κεντρικούς χορηγούς της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν και θα διαφημίζεται στις εμφανίσεις της, ενώ οι παίκτες και το προπονητικό σταφ, θα οδηγούν οχήματα instacar.

Στον αγωνιστικό χώρο, θα υπάρχει το χαρακτηριστικό branding του instacar και φυσικά η εξέδρα του instacar με την αγαπημένη «πορτοκαλί κερκίδα», που θα φιλοξενεί παιδιά από ιδρύματα και οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, το instacar θα διοργανώνει διαδραστικά activations, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας φιλάθλου ενώ η μασκότ του instacar, ο Car Boldie, θα δίνει, σε κάθε αγώνα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τον δικό του ρυθμό στην κερκίδα.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar, δήλωσε για τη συνεργασία με τον ΑΡΗ Midea:

«Το instacar στέκεται περήφανα δίπλα σε μια από τις σημαντικότερες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea εντάσσεται στη συνολική μας στρατηγική στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας. Οι αξίες που χαρακτηρίζουν τον αθλητισμό, όπως η αφοσίωση, η συνεργασία, ο σεβασμός και η ηθική, αποτελούν βασικές αρχές τόσο για εμάς όσο και για την ομάδα του ΑΡΗ και η κοινή μας προσήλωση σε αυτές τις αξίες είναι η κινητήριος δύναμη που οδηγεί στην επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Χάρης Παπαγεωργίου, επισήμανε:

«Με χαρά καλωσορίζουμε το instacar στην οικογένεια του ΑΡΗ Midea. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία αγαστή συνεργασία, με μία κορυφαία εταιρεία στον χώρο του αυτοκινήτου. Οι εξαιρετικές παροχές αυτοκινήτων στην ομάδα, αλλά και οι γενικότερες δράσεις του instacar, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας».

Προτεινόμενα Άρθρα