Το “Nick Galis Hall” πρέπει να γεμίσει για πολλούς λόγους!

από Γιώργος Γκάτος

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσίευσε ο ΕΣΑΚΕ, ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Nick Galis Hall”, για τον δεύτερο αγώνα της σειράς, την Τρίτη (24/5), στις 19:30.

Αυτό δυνητικά μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι των “Κιτρινόμαυρων” τη φετινή σεζόν, μπροστά στον κόσμο του και το “Nick Galis Hall” έχει πολλούς λόγους για να είναι κατάμεστο.

Αρχικά, γιατί οι “Κιτρινόμαυροι” στηρίζουν ανέκαθεν αυτό το τμήμα και δεν χρειάζονται… ειδικό κάλεσμα για να παραβρεθούν στο γήπεδο.

Δεύτερον, γιατί μπορεί να είναι ίσως το τελευταίο χειροκρότημα σε μια ομάδα που έδωσε περισσότερα απ’ όσα είχε μέσα στο παρκέ, κάνοντας μια σεζόν που ξεπέρασε όλα προσδοκώμενα.

Τρίτον, ένα γεμάτο γήπεδο σημαίνει έσοδα, σε μια χρονική περίοδο που οι “Κιτρινόμαυροι” χρειάζονται ρευστό στα ταμεία τους, καθώς οι υποχρεώσεις δεν είναι λίγες.

Τέλος, είναι και ευκαιρία για μια ειρηνική διαμαρτυρία για το θέμα που έχει προκύψει σκανδαλωδώς με την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ο κόσμος των “Κιτρινόμαυρων” ξέρει πως να στείλει το μήνυμα του σε πανελλήνια εμβέλεια.

Προτεινόμενα Άρθρα