Τραυματίες και… Σταρκ

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και από αύριο θα μπει σε ρυθμούς… Περιστερίου.

Πέρα από τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Καστρίτης έχει το βλέμμα του και σε 2+1 περιπτώσεις. Ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Λευτέρης Μποχωρίδης έμειναν στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας τραυματισμών.

Η περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη είναι θεωρητικά πιο απλή γιατί ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο προσαγωγό και θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί ώστε να φανεί αν θα είναι έτοιμος.

Η περίπτωση του Ίσμαελ Σανόγκο είναι… ξεχωριστή. Οποιοσδήποτε άλλος παίκτης θα ήταν νοκ-άουτ για τα παιχνίδια με Περιστέρι και Λιετκαμπέλις και θα μιλούσαμε για… Χριστούγεννα.  Ο Ιβοριανός το παλεύει καθημερινά, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Επιπλέον, έχει χάσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προπονήσεων. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αλλά μιλάμε για αθλητή που πολλές φορές βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ του.

Τέλος, η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Τζόναθαν Σταρκ, ο οποίος θεωρητικά είναι παίκτης της ομάδας παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα μέχρι και αυτή την ώρα. Ο παίκτης θα αξιολογηθεί από τον προπονητή, αλλά μιλάμε για θέση ξένου (σ.σ. αυτή τη στιγμή υπάρχουν έξι δηλωμένοι και ο τραυματίας Σανόγκο που ακόμα δεν έχει τεθεί νοκ-άουτ).

Το να χρησιμοποιηθεί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ένας παίκτης ο οποίος θα περάσει ούτε 48 ώρες με τη νέα του ομάδα ως το απόγευμα της Κυριακής, φαντάζει δύσκολο σενάριο. Εξάλλου, μετά από Περιστέρι και Λιετκαμπέλις (σ.σ. εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί ξένων)  ακολουθεί μια ολόκληρη κενή εβδομάδα, που θα μπορούσε να γίνει πιο ομαλά η ένταξη του παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα