Τσεκάρουν Παπαγιάννη οι Μπακς

από AllAboutARIS

Στη λίστα των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον Έλληνα σέντερ έπειτα από μία καταπληκτική χρονιά με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα όσο και το πρωτάθλημα… να προσελκύεται έντονα από ομάδες στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Eurohoops τα «ελάφια» δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το buy-out και αν προχωρήσουν στην προσθήκη του διεθνή σέντερ, από την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη.

Ο Παπαγιάννης εξαργύρωσε τις απίθανες εμφανίσεις του με την συμμετοχή του στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας, αποδεικνύοντας πως έχει αλλάξει αγωνιστικό επίπεδο και μπορεί να αναμετρηθεί στα ίσα απέναντι στους κορυφαίους της θέσης του στο ζωγραφιστό.

Σίγουρα, το Μιλγουόκι μπορεί να κοιτάξει γενικότερα την αγορά για περαιτέρω προσθήκες, όμως το γεγονός πως ο Έλληνας ψηλός λαμβάνει σημαντικής προσοχής, δείχνει πως το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ίσως τον καλέσει πίσω.

Επηρεασμένος από την συνύπαρξη με τον Ρικ Πιτίνο, ανέβασε ρυθμούς και την περσινή χρονιά φρόντισε να επιβεβαιώσει τον θόρυβο γύρω από το όνομά του. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνέχεια για τον Έλληνα ψηλό.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X