Φίνκε: «Να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες»

από AllAboutARIS

Ο Μάικλ Φίνκε είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ και δεν κρύβει την ανυπομονησία του για να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας για μία επιτυχημένη σεζόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ, μιλώντας στο arisbc.gr, τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να παίξω στον ΑΡΗ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση, αλλά και ενθουσιώδεις φιλάθλους. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

«Να παλέψουμε όλα τα ματς»

Ο Φίνκε έχει μία έστω και μικρή εικόνα από τις ομάδες της Stoiximan Basket League.

«Είναι μία πολύ σκληρή λίγκα και έχει πολύ καλές ομάδες, οι πιο δυνατές αγωνίζονται και στη Euroleague. Εμείς θα βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο που βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου θέλω να συμβάλω σ’ αυτήν την προσπάθεια».

«Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου»

Για τους φίλους του ΑΡΗ δε χρειάζονται… συστάσεις. Ο 25χρονος Αμερικανός τους γνωρίζει πριν καν αγωνιστεί στο «Nick Galis Hall».

«Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική. Οι φίλαθλοι απουσίαζαν από τις κερκίδες για περισσότερο από ένα χρόνο και περιμένω πώς και πώς να τους δω να μας υποστηρίζουν με το γνωστό τρόπο τους. Λέω γνωστό επειδή έχω δει βίντεο με τους φίλους του ΑΡΗ και γνωρίζω ότι υποστηρίζουν μαζικά και με… θόρυβο την ομάδα. Το γήπεδό μας είναι μεγάλο και εφόσον είναι γεμάτο, θα αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X