«Φαβορί για το Final Four του 2023 το Κάουνας»

από AllAboutARIS

Η Euroleague εξετάζει όλα τα πλάνα της για το μέλλον, θελοντας να επεκταθεί σε μεγάλες αγορές, ωστόσο το Κάουνας φαντάζει φαβορί για το Final 4 του 2023, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.
Με την παρουσία του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στη θέση του προέδρου, αντικαθιστώντας τον Τζόρντι Μπερτομέου, η Euroleague μπήκε σε νέα εποχή, αλλάζοντας πλέον τα δεδομένα. Η παρουσία του Σέρβου θρύλου του μπάσκετ στην κομβική αυτή θέση αναμένεται να φέρει και πολλές αλλαγές.

Η διοργάνωση της Βαρκελώνης πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της σε μεγάλες αγορές. Το SDNA αποκάλυψε το πλάνο «Ντουμπάι» και όλα τα βήματα που αναμένεται να γίνουν προσεχώς, με τους Σεϊχηδες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Euroleague για απόκτηση wild card.

Την ίδια στιγμή όμως στο κάδρο υπάρχει και το Final 4 του 2023, με τις σκέψεις για την πόλη που θα το διοργανώσει να έχουν ήδη γίνει. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα Basketnews.com, το Κάουνας είναι η πόλη που βρίσκεται σε θέση φαβορί για να διοργανώσει το μεγάλο ραντεβού τίτλου, κάτι που αν συμβεί θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα