Φεύγει για Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι θα βρεθεί σήμερα και για τις επόμενες έξι ημέρες σύσσωμη η αποστολή του ΑΡΗ Midea.

Οι “Κιτρινόμαυροι” για ακόμα μια σεζόν επιλέγουν να φύγουν εκτός Θεσσαλονίκης για μερικές ημέρες, τόσο για καλύτερες καιρικές συνθήκες όσο και για περισσότερη ηρεμία και… δέσιμο της ομάδας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος εξασφάλισε μια εβδομάδα άδειας παραπάνω, προκειμένου να ξεκουραστεί και έτσι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά τις 20, στη Θεσσαλονίκη.

Ανοιχτό παραμένει το να ταξιδέψει στο Καρπενήσι και ο Νέιτ Λαζέφσκι, προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία του δίπλα στους νέους του συμπαίκτες.

Από ‘κει και πέρα, ο ΑΡΗΣ Midea ουσιαστικά θα βρεθεί στο Καρπενήσι δίχως δύο ξένους ψηλούς, για τη θέση των οποίων συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Οι νεαροί Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας και Νίκος Κεραμιτσόπουλος αναμένεται να ακολουθήσουν την προετοιμασία, όπως έκαναν στη «πρώτη» του Nick Galis Hall.

Φωτογραφία: ΚΑΕ ΑΡΗΣ/MegaPress

Πυρόπληκτος της Αττικής ξεσπά στους New York Times: «Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει ψυχολογία» (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πυρόπληκτος της Αττικής ξεσπά στους New York Times: «Δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει ψυχολογία» (vid)
Επόμενο άρθρο Πληγείσες περιοχές: «Στο 15%-17% τα ασφαλισμένα σπίτια και επιχειρήσεις»
Πληγείσες περιοχές: «Στο 15%-17% τα ασφαλισμένα σπίτια και επιχειρήσεις»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News