Φιλική… δράση στο Παλέ

Ευκαιρία για ξεμούδιασμα και για ζέσταμα εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (13/05) σήμερα για τον ΑΡΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν φιλικό με τον Ηρακλή στις 17:00, κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο θα είναι και το πρώτο παιχνίδι τους μετά από τρεις εβδομάδες.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήθελε ένα τέτοιο φιλικό πριν το ντέρμπι κόντρα στους “πράσινους”, στο οποίο δεν ήθελε η ομάδα του να πάει με τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία.

Στο σημερινό φιλικό θα αγωνιστούν όλοι οι παίκτες, αποτελώντας μεταξύ άλλων μία καλή ευκαιρία και για τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να ενισχύσει τον αγωνιστικό του ρυθμό έπειτα από την απουσία του τους προηγούμενους μήνες.

Κρίσιμη σύσκεψη την Τρίτη (14/05) στην ΕΠΟ για τον τελικό
Προηγούμενο άρθρο Κρίσιμη σύσκεψη την Τρίτη (14/05) στην ΕΠΟ για τον τελικό
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: “Ποτάμια” οι δρόμοι – Πτώσεις δέντρων και απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα (vid)
Θεσσαλονίκη: “Ποτάμια” οι δρόμοι – Πτώσεις δέντρων και απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News