Φιλική… ισοπαλία για ΑΕΚ και Λαύριο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Λαύριο, στο Οlympic Hall της Φυλής, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (92-92).

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Καματερό, Πιλάβιο, Νικολάου, Φλιώνη, Χέιλ, Πάρκερ και Μπράις, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Πλέον, οι δύο ομάδες, που δοκίμαζαν πρόσωπα, σχήματα και καταστάσεις, συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της σεζόν 2024/25.Θυμίζουμε πως η Ένωση θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι, όπου και θα παραμείνει από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, για να δώσει μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Η «χρυσή» κούρσα του Γκαβέλα και η αντίδρασή του! (vids)
Προηγούμενο άρθρο Η «χρυσή» κούρσα του Γκαβέλα και η αντίδρασή του! (vids)
Επόμενο άρθρο Eγραψε ιστορία ο Γκαβέλας: Ο πρώτος Έλληνας σπρίντερ, κατακτώντας back to back το χρυσό
Eγραψε ιστορία ο Γκαβέλας: Ο πρώτος Έλληνας σπρίντερ, κατακτώντας back to back το χρυσό

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News