Φιλικό «προπόνησης» για Κολοσσό και Περιστέρι, ντεμπούτο για Πάτον

από AllAboutARIS

Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει τόσο το Περιστέρι όσο και ο Κολοσσός. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκε σκορ.

Κι αυτό γιατί οι Ροδίτες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (δεν αγωνίστηκαν οι Γκάουντλοκ, Τόνι και Οκόρο. Έτσι ο Γιώργος Σιγάλας αναγκάστηκε να προσαρμόσει τα πλάνα του ανάλογα με τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Στον αντίποδα ο Γιώργος Λιμνιάτης είδε τον Τζάστον Πάτον να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση στον χρόνο που αγωνίστηκε, βοηθώντας επιθετικά, αλλά και στον τομέα των ριμπάουντ. Καλό ματς έκαναν και οι Στέλιος Πουλιανίτης, ο Τόμπιν Κάρμπερι και ο Τζόρτζ Πάπας.

Κομβική ήταν και η παρουσία του πολύπειρου Ξανθόπουλου, ενώ καλή εμφάνιση είχαν ο Ζούγρης και ο Αβδάλας. Ο head coach για τους Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης πήρε μια γεύση από την ετοιμότητα της ομάδας και των παικτών του, θέλοντας να συνεχίσει να βλέπει βελτίωση για την ομάδα του σε όλους τους τομείς, αφού έρχεται μια απαιτητική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα