Χάγκινς στο AllAboutARIS TV: “Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις – Έχω κίνητρο στον ΑΡΗ” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Τζος Χάγκινς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS TV-Basketball edition και έδωσε ωραίες ατάκες για τον φετινό ΑΡΗ και τη δική του παρουσία στην ομάδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν 4 δύσκολες εβδομάδες, η ομάδα έδειξε αρκετά κομμάτια όμως από τις δυνατότητές της. Θα μπορούσε να υπάρχει η δικαιολογία ότι είμαστε μια νέα ομάδα αλλά για εμάς ήταν μια πρόκληση να τα καταφέρουμε, όπως και κάναμε κόντρα στην ΑΕΚ. Φυσικά χρειαζόμαστε και άλλο χρόνο για να γίνουν ακόμα καλύτεροι.”

Για το μέχρι στιγμής ρεκόρ στο πρωτάθλημα: “Είμαι χαρούμενος αλλά δεν βλέπω μόνο νίκες ή ήττες. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και στα τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας.”

Για την προσφορά του στις ασίστ: “Είναι ένα κομμάτι που δούλεψα μόνος μου, έκανα την έρευνά μου και έπρεπε να προσαρμόσω το παιχνίδι μου συνολικά στην ομάδα για να αποδίδουμε σωστά. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.”

Για το double double κόντρα στην ΑΕΚ: “Είμαι ενθουσιασμένος από τη δουλειά μου. Το γεγονός ότι είμαι πιο έμπειρος από τα υπόλοιπα παιδιά με βοήθησε να γίνω ο “μέντοράς” τους. Μ’αρέσει αυτός ο ρόλος. Έχουμε εκπληκτικούς παίκτες που θα δείξουν την αξία τους στην Ευρώπη μελλοντικά. Ελπίζω να τους βοηθήσω όσο μπορώ.”

Για το αν μπορεί ο ΑΡΗΣ να βρεθεί στο TOP5: “Εγώ και η ομάδα κοιτάμε μέρα με τη μέρα ξεχωριστά γιατί όταν σκέφτεσαι πάρα πολύ μακριά συμβαίνουν κακά πράγματα, χάνεις τον προσανατολισμό σου. Δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς.”

Για την εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα: “Έχω κίνητρο φέτος στον ΑΡΗ. Θέλω να δείξω ποιος είμαι και τι μπορώ να καταφέρω. Υπάρχει μεγάλη στήριξη από την ομάδα και τους φιλάθλους.”

Για την σχέση του με τον Καστρίτη: “Αυτό που ξεχωρίζω είναι όταν είπε “φέτος θα παίξετε την καλύτερη άμυνα της ζωής σας” και στην καριέρα μου δεν έχω ακούσει ξανά τέτοια λόγια. Θέλει να παίζουμε με καρδιά και ψυχή, για να έρθουν οι νίκες. Χαίρομαι να αγωνίζομαι γι’αυτόν τον προπονητή.”

Για το παιχνίδι με την Πάτρα και τον κόσμο: “Πρέπει να παίξουμε δυνατά. Μπορεί η Πάτρα να κάνει τη ζημιά, θα παίξει χωρίς άγχος. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, πρέπει να παίξουμε σαν… σκυλιά για να έρθει η νίκη. Έτσι θα αποζημιώσουμε και τους φιλάθλους για την στήριξη.”

Προτεινόμενα Άρθρα