Χάνλαν: “Επιστρέφω σε ένα μεγάλο ματς, είμαι ενθουσιασμένος”

από AllAboutARIS

Ο Ολιβιέ Χάνλαν δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά και για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε ένα ντέρμπι της πόλης, όπως αυτό του ΑΡΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος, έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

“Ήταν μία καλή εβδομάδα για μας. Είχαμε καλό ρυθμό, προερχόμενοι από μία μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου. Αυτό που μας χαρακτήρισε αυτές τις μέρες ήταν η συγκέντρωση, από το προπονητικό επιτελείο μέχρι όλους τους παίκτες. Όταν έχεις την ευκαιρία να παίξεις σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις κίνητρο σε τέτοια ματς.

Έχω αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ως παίκτης του Ηρακλή, όμως πιστεύω ότι το ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Είναι σημαντικό να παίζεις σε τέτοιους αγώνες και ελπίζω ότι θα είμαστε στην κατάλληλη κατάσταση για να φύγουμε από την έδρα του αντιπάλου με τη νίκη.

Δε νομίζω ότι χρειάζονται mind games σε τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι καλό οι παίκτες να σκέφτονται υπερβολικά τον χαρακτήρα τέτοιων αγώνων, αλλά πρέπει να το βλέπουν ως ακόμα ένα παιχνίδι, αναφορικά με την προετοιμασία τους. Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και γνωρίζω ότι τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που θα ζήσουν μία τέτοια εμπειρία.

Προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα μου στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μετά από τον τραυματισμό μου. Κάναμε πολύ καλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαι 100% έτοιμος για τον αγώνα. Επιστρέφω σε ένα μεγάλο ματς, η ιστορία αυτών των αγώνων είναι μεγάλη και πλούσια. Περιμένω από τον ΠΑΟΚ να είναι προετοιμασμένος καλά, και όσον αφορά στην ομάδα και στους φιλάθλους. Σε τέτοιους αγώνες δεν παίζουν μεγάλο ρόλο η βαθμολογία ή η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες. Πρέπει να μπεις συγκεντρωμένος και να ακολουθήσεις το πλάνο σου για να πάρεις τη νίκη.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X