Χάρελ στο Novibet AllAboutARIS TV: “Έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους μας” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Το Novibet AllAboutARIS TV και το AllAboutARIS.gr απευθύνθηκαν στο Ρόνι Χάρελ, για μερικές σύντομες δηλώσεις κατά τη διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.

Ο Αμερικανός είναι η προσθήκη ξένου που πέρασε… κάτω από τα ραντάρ, αλλά παρουσιάζει όμορφα στοιχεία στη φετινή προετοιμασία.

“Είναι όμορφα. Γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου, γνωρίζεις το τεχνικό επιτελείο. Έχει ενδιαφέρον όλο αυτό” σημείωσε αρχικά για το πως βιώνει τη προετοιμασία των “Κιτρινόμαυρων”.

Για το γεγονός πως οι φίλοι του ΑΡΗ ετοιμάζουν sold out για το παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια: “Είμαι ανυπόμονος και ενθουσιασμένος να το βιώσω όλο αυτό. Έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους μας και την τρελή ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Για τον παίκτη δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ’ αυτό”.

“Αυτός είναι ο τρόπος που μου αρέσει να παίζω. Νιώθω ότι εγώ και ο κόουτς ταιριάζουμε σε αυτό” σημείωσε ο Αμερικανός φόργουορντ, σε ερώτηση για το αν προσαρμόστηκε εύκολα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε κόντρα σε Κολοσσό, Προμηθέα και Καρδίτσα στη φετινή περίοδο προετοιμασίας, με τον Ρόνι Χάρελ να σημειώνει για το Ελληνικό πρωτάθλημα: “Οι προπονητές εδώ είναι ιδιαίτερα καλοί. Χρησιμοποιούν αρκετή τακτική στον τρόπο παιχνιδιού τους και θα είναι διασκεδαστικό να αντιμετωπίζεις την υπόλοιπη λίγκα”.

Ενώ τέλος, ρωτήθηκε αν θέλει να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο του ΑΡΗ: “Θα είμαστε έτοιμοι ως ομάδα. Εκτιμούμε την υποστήριξη σας και να είστε σίγουροι ότι θα αφήσουμε την καρδιά μας στο παρκέ.”

Δείτε το βίντεο στο Novibet AllAboutARIS TV:

Φωτογραφία: Eurokinissi/Megapress

Προτεινόμενα Άρθρα