Χρηστίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Χρηστίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ και δεν κρύβει τη χαρά του για την επιστροφή στην ομάδα μετά από περίπου τέσσερα χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Η ομάδα πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι καλό, τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας για να πετύχει κάτι καλό», δηλώνει ο 25χρονος φόργουορντ – σέντερ.

Ο Βασίλης Χρηστίδης συνάντησε πολλές γνώριμες φυσιογνωμίες, στην «πρώτη» του στο «Nick Galis Hall». «Σαφώς είναι γνώριμο το κλίμα για μένα,  μετά την επιστροφή μου στον ΑΡΗ. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Καστρίτη και στον ΑΡΗ και στην Εθνική Νέων Ανδρών. Μου εξήγησε τι περιμένει από μένα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή του. Χαίρομαι επίσης που ξαναβρίσκω πολλά μέλη του σταφ της ομάδας».

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες, απ’ όταν ο Χρηστίδης έζησε τη μαγευτική ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall» ως αντίπαλος. Τώρα, είναι έτοιμος να τη βιώσει ξανά ως «οικοδεσπότης».

«Αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο του ΑΡΗ είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι σύνηθες να έχει μια ομάδα συνεχόμενα sold out και να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Περιμένω πώς και πώς να ξαναζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα ως γηπεδούχος», τονίζει.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X