Χωρίς Χαντς το Περιστέρι στη Θεσσαλονίκη

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (10/12, 17:15) αγώνα με τον ΑΡΗ Midea στο Nick Galis Hall.

Νοκ άουτ οριστικά τέθηκε ο Τζέιλεν Χαντς. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ένα πρόβλημα προσαγωγούς μετά το ματς με τη Λε Μαν στο Περιστέρι για το BCL (6/12) και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο 24χρονος παίκτης υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα και το μέγεθός του εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Σε εννέα ματς πρωταθλήματος φέτος, ο Χαντς μετράει 12 πόντους-3 ριμπάουντ σε 20:45′ συμμετοχής και είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας.

Ρέντη: Οπτικό υλικό από δύο κάμερες αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ρέντη: Οπτικό υλικό από δύο κάμερες αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. (vid)
Επόμενο άρθρο Premier League: Έπιασε κορυφή στο… 91′ η Λίβερπουλ!
Premier League: Έπιασε κορυφή στο… 91′ η Λίβερπουλ!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News