Ψηλοί: Επιστρέφει σε τετράδα ξένων μετά από χρόνια

από Γιώργος Γκάτος

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ σε τετράδα ξένων ψηλών, που προκρίνονται ως πρώτες λύσεις στις θέσεις “4” και “5”.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο ανανέωσε το συμβόλαιο του και δίπλα του προστέθηκε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, με τον πρώτο να βγάζει το “ψωμί” του από την αμυντική προσήλωση και τον δεύτερο να εμπιστεύεται το μακρινό σουτ του.

Η θέση “5” έκλεισε με ένα δίδυμο δυναμικών ψηλών που δείχνουν να έχουν αρκετό μέλλον στο χώρο του μπάσκετ. Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα με μεγάλη θητεία στο Κάνσας και ο Μάνι Μπέιτς με θητεία σε Νόρθ Καρολάινα και Μπάτλερ.

Δύο αθλητές με ενέργεια και δυναμικά τελειώματα κοντά στο καλάθι, όπου ο Ντε Σόουζα έχει μεγαλύτερη επιθετική άνεση, ενώ ο Μπέιτς έρχεται για να προφυλάξει το καλάθι.

Στους παραπάνω, προστίθεται και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, δημιουργώντας μια άκρως μαχητική πεντάδα, γεμάτη σκληράδα και διαφορετικά χαρακτηριστικά, ενώ όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ακόμα ένας Έλληνας ψηλός που θα δίνει βάθος.

Για την ιστορία, τελευταία φορά που ο ΑΡΗΣ πήγε σε τετράδα ξένων στη γραμμή των ψηλών, την οποία διατήρησε από την αρχή ως το τέλος, ήταν επί Δημήτρη Πρίφτη, με Οκάρο Ουάιτ, Τζαμέλ Χάγκινς, Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Τζέικ Κοέν.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα