Ωμή παρέμβαση Λιόλιου στο πρωτάθλημα: “Δεν ισχύει η παράταση για τις αδειοδοτήσεις”!

από AllAboutARIS

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανέλαβε αρκετές φορές πως στόχος του είναι να τηρηθεί η νομιμότητα και πρόσθεσε ότι οι τέσσερις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Απόλλων Πάτρας) θα έχουν προτεραιότητα για τις wild cards.

Παρά το γεγονός ότι οι ΚΑΕ του ΕΣΑΚΕ, που διοργανώνει την Basket League, αποφάσισαν να δώσουν παράταση σε ΑΡΗ, ΑΕΚ, Λάρισα και Απόλλωνα έως τις 30/6 για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες με τους φακέλους τους, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε με στόμφο ότι αυτή η απόφαση δεν ισχύει (!) και πως είναι σε ισχύ το «κόψιμο» των τεσσάρων ΚΑΕ από την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, η οποία ξεφτιλίστηκε στο προηγούμενο συμβούλιο!

Αυτό επιβεβαιώνει τις φήμες ότι στόχος του Βαγγέλη Λιόλιου είναι να πάρει υπό τον έλεγχό του και τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που στην πρόσφατη ψηφοφορία (8-4) στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.

Επίσης, είναι οξύμωρο πώς επιμένει στο “κόψιμο” των τεσσάρων ομάδων αλλά σε αυτές δίνει προτεραιότητα για wild cards! Μήπως για να νιώθουν μετά ότι του χρωστάνε χάρη;

Ο ΕΣΑΚΕ καλείται να απαντήσει στην ωμή παρέμβαση του προέδρου της ΕΟΚ, αφού με αυτά που είπε, ευνουχίζει τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X