Όλα ανοιχτά για Νετζήπογλου, τα δεδομένα της υπόθεσης με ΑΡΗ

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Όμηρος Νετζήπογλου κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Παίκτη της Basket League, με τον νεαρό άσο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΡΗ για το θέμα της επέκτασης του σμυβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, μιας και υπάρχει διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα αλλά το βασικότερο έχει να κάνει με το αγωνιστικό και το μέλλον του νεαρού άσου.

Στις πρώτες επαφές φάνηκε πως υπάρχει μία διάσταση στις απόψεις των δύο πλευρών όσον αφορά τον ρόλο του Νετζήπογλου την νέα σεζόν αλλά και μελλοντικά. Ο Καστρίτης έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, την ώρα που στην διοίκηση θεωρούν πως ο νεαρός ακόμα δεν είναι έτοιμος για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πλευρά του αθλητή θεωρεί πως είναι η στιγμή για τον Όμηρο να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Μποχωρίδη και τον Βεζένκοφ.

Έτσι η διάσταση απόψεων παραμένει και φαίνεται πως αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τις οφειλές προς το πρόσωπο του, δυσκολεύουν το θέμα της επέκταση του συμβολαίου του.

Εφόσον τελικά δεν μπορέσουν οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία, τότε στον ΑΡΗ είναι ανοιχτοί σε μία πρόταση για τον νεαρό άσο, με ένα συγκεκριμένο ποσό ως τιμή… εκκίνησης. Βέβαια το πρόβλημα είναι πως αν μία ομάδα θέλει τον Νετζήπογλου, τότε θα περιμένει ένα καλοκαίρι να τον πάρει ως ελεύθερο.

«Σύμμαχος» στην προοπτική πώλησης του παίκτη, η Εθνική Νέων Ανδρών όπου ο Νετζήπογλου δείχνει πως θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα και μία καλή πορεία μπορεί να φέρει στο… παιχνίδι και ομάδες από το εξωτερικό, ενώ από την Ελλάδα υπάρχει μία ομάδα η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον αθλητή, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για τώρα ή το επόμενο καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος.

Στην ΚΑΕ θέλουν σύντομα να ξεκαθαρίσει το θέμα και δεν αποκλείεται νέος γύρος επαφών μέσα στις επόμενες ημέρες. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο, βασική προυπόθεση είναι να τηρηθεί ο διακανονισμός που έγινε με τον νεαρό όσον αφορά τις οφειλές της φετινής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X